Kupan – vår scoutlokal i Norrviken

Vår fina scoutlokal Kupan står ledig dagtid många dagar i veckan. Den är perfekt för bröllopsmiddag, födelsedagsfest, barnkalas eller annat firande där det egna hemmet är för litet eller när porslinet inte räcker till. Vi hyr också ut för begravningskaffe, etc. Dagtid fungerar den bra för öppen förskola, föreningsträffar eller danslokal. Kom gärna förbi och kika om den passar dina behov. Du kan också se en 360 graders bild inifrån lokalen på Google Maps.

Den stora salen i scoutlokalen på  är väl anpassad för fester och kan ta upp till 70 sittande personer. Köket är stort och välutrustat med glas, porslin etc. Rummet går att dela av för mindre sällskap eller om man t.ex vill ha mottagningen i ett rum och den uppdukade delen i det andra rummet.

Huset, som är belägen på Kistavägen 11 i Norrviken, är lätt att nå med allmänna kommunikationer, ligger knappt 10 minuters promenadavstånd från Norrvikens station dit man tar sig med pendeltåg och buss.

Välkomna att höra av er med frågor eller för visning!

Bokningar görs genom att skicka ett e-mail till info@sollentunanorra.se

Priser:
Hyra veckodag (fram till 16:00) 1000 kr/dag
Hyra helg (lör-sön) 3200 kr

Nedan finns en kalender som visar bokade helger: