Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Silverboken och Mickeljakten

28 september 2019 12:00 - 29 september 2019 15:00

Äventyrare
Spårare
Upptäckare
Utmanare

Helgen den 28-29 september är det dags för den årliga Scouttävlingen Silverboken och Mickeljakten.

Info för Äventyrare:
För äventyrarna är det tre tävlings grenar. Lördag dag, Lördag kväll och Söndag förmiddag. På natten är det en hajk, sova i vindskydd, för Äventyrarscouterna i anslutning till tävlingen. Start är lördag förmiddag och avslutning mellan 14-15 på söndag. Exakta detaljer vart vi samlas mm, kommer så småningom.

För att planera för matinköp och anmäla antalet Scouter till tävlingen behöver vi veta hur många som kommer. Så senast nu på fredag den 20 september behöver vi besked om vilka som deltar. Besvara mailet från Din ledare.

Info för Spårare:
På söndag är det dax för tävling mellan de olika scoutkårerna i Sollentuna. Våra spårare tävlar mot spårare från Sollentuna Södra och Rotebros scoutkårer i Silversvansen.

Samling: Parkeringen på Bögs Gård, söndag 29 september kl 9.30. Jag lovar att ta med Sollentuna Norras scouthalsdukar till försäljning på söndag!
Ingen anmälan eller anmälningsavgift, bara att dyka upp på söndag! Ta på kläder för att vara ute och enkel matsäck till lunch. Vi ställer ryggsäckarna ifrån oss för att slippa släpa, så inga värdesaker i väskan.

Kl 14 möter föräldrar upp, ta med korv för att grilla och äta tillsammans med din scout, eld finns.
Kl 14.30 är det prisutdelning

Har du anmält dig som kontrollant kommer du absolut senast 9.30, lämnar din scout hos oss och anmäler dig själv i kansliet.
Det brukar bli väldigt mycket bilar så jag rekommenderar cykel om ni har möjlighet.

Välkomna!

Sollentuna Norras Spårarscoutledare
Ulrica, Sanna, Jennie
Per, Kärstin, Sofia

Info för Upptäckare:

Nu har vi haft ett par riktigt härliga scoutmöten med olika teman. Nu på söndag får vi möjlighet att testa våra färdigheter och lära oss nya på Mickeljakten/Kurreskuttet, detta är en tävling som hålls årligen i Sollentuna av de 3 scoutkårerna som finns i kommunen.

Vi samlas vid parkeringen vid Bögs Gård 9:30 för att dela in oss i tävlingspatruller och anmäla oss till start. Alla behöver ha med sig matsäck (som kan ätas kall) och passande kläder för utomhus aktiviteter hela dagen, efter tävlingen vid kl.14 finns det eldar för korvgrillning för den som vill ha korv med sig. Prisutdelningen är 14:30 så scouten bör går bra att hämta strax innan kl 15. Prisutdelningen kommer vara vid Eldstaden vid Järven (inte den närmast parkeringen)

Anmäl om er scout kommer med på tävling senast nu på fredag genom att svara på detta mail.

Vi kommer att behöva lite vuxna som funktionärer så om ni inte redan anmält ert intresse för det återkom gärna med vändande mail. Bra instruktioner kommer att finnas. Oavsett så är föräldrar och syskon hjärtligt välkomna att hänga med under dagen eller varför inte komma när tävlingen är klar och grilla korv med er scout:-)

Hoppas vi ses på söndag
Christina