Familjescouting 0-7 år

Familjescouting är ett sätt att möta nya kompisar och uppleva äventyr. Genom Familjescouting får barn upp till sju år tillsammans med en eller flera vuxna på ett roligt och lekfullt sätt möta scouting.

Familjescouterna är en grupp för barn upp till 7 år där alla barn har en vuxen med sig som deltar tillsammans med barnet.

Vi träffas varannan lördag kl. 10-12. Vi håller till vid Ravalen i Norrviken (länk till karta)och träffas vid parkeringen längst in vid Pommernvägen. Vi går tillsammans till ”vårt” ställe i skogen. Där leker vi lekar, har någon scoutaktivitet, äter matsäck och leker lite till sedan går vi tillbaka till parkeringen och avslutar gemensamt.

Höstterminen 2019

Lördagar kl 10.00-12.00 vid Ravalen i Norrviken (länk till karta) parkeringen längst in vid Pommernvägen

Ledare

Klä dig för utevistelse varje gång

Månad Dag Aktivitet
Sept 7 Möte
21 Möte
Okt 5 Möte
19 Möte
Nov 2 Möte
16 Möte
30 Möte
Dec 10 Kåravslutning – mer information om den kommer senare under hösten.

Familjescouting 0-7 år