Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tävlingen Scouternas natt den 12-13 oktober

12 oktober 09:00 - 13 oktober 15:00

Äventyrare
Rover
Utmanare

Redan om två veckor lördag den 12 till 13 oktober så är det dags för nästa tävling, Scouternas Natt, med tävlingsgrenarna Kruthornet, Hajkbenet och Silverugglan. Det är framförallt tävlingar för de äldre Utmanare- och Roverscouter. Tävlingen Silverugglan är även öppen för Äventyrarscouter i som har varit aktiva Scouter i minst ett år och deltagit tidigare i hajker och natt tävlingar. Den här tävlingen är lite mer avancerad/utmanande än den som var nu i helgen.

Varje äventyraravdelning får ställa upp med ett lag 4-8 personer.

Tävlingen startar på lördag förmiddagen med samling vid Akalla T-banestation kl 9.00 dagkontroller som ligger längst en hajk-slinga. Det blir uppehåll i tävlingen för middag och förläggning/övernattning i trakten av Översjön. Tävlingen fortsätter sedan med en kvällsslinga med kontroller och en nattorientering. Vi avslutar på söndag förmiddag med en större kontroll och med prisutdelning vid 14.30-tiden.

Det är lite kort om tid och redan i slutet av veckan måste jag anmäla om vi skall ställa upp i tävlingen med ett lag. Så sista anmälningsdag är nu på fredag den 4 oktober.
För information om anmälan se det mail som skickats ut.

Med vänlig hälsning
Dan Lems